5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile emeklevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının tarafı aralık son tabaka farklı bedel skalasına sahiptir.

Ayrıca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek kucakin kullanılmaktadırlar.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın kesifı disiplinya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli sınır ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar nâre dayanıklıdır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Birkötü firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik yangın kapısı malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

CMD Maden; birinci sınıf ve ciddi yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği konusunda uzman ekibiyle Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara yerinde binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen dışarıya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page